Tradiční venkovské jídlo
Vše o chutném a poctivém jídle připravovaném s láskou...
Rubriku o tradičním venkovském jídle začínáme fotografií, na které je náš Vojta při dokončování štrůdlu.
Je patrné, jak si na tom dává záležat a dělá to s láskou, přesně tak, jak je to napsáno v nadpisu této rubriky :-).
Pěkně rozetřít rozkvrdlané "bio" vajíčko, které pro nás snesly slepičky od Růžičků (naši sousedé a kamarádi).
Vojta je pečlivý kluk, a nevynechá ani kousíček, odvedená práce je dokonalá :-).
Jeden závin je hotový, druhý bude za chviličku, Vojta to ještě urovná, zabalí a omašluje a šup s tím do trouby.
Myslím, že jste si všimli té dívčí kuchařské zátěry, tak ta je v naší rodině dědičná. Pomáhal jsem v ní mamince já (Jiří), moje sestra Denisa, náš Dan a nyní ji podědil Vojta.
Přeji Vám dobrou chuť.
Jiří
Pokud nám chcete k tomuto příspěvku něco napsat tak pište na: klimes@reality1788.cz