Tradiční venkovské jídlo

23.10.2013 13:14

 

Vše o chutném a poctivém jídle připravovaném s láskou... 

Rubriku o tradičním venkovském jídle začínáme fotografií, na které je náš Vojta při dokončování štrůdlu.

Je patrné, jak si na tom dává záležat a dělá to s láskou, přesně tak, jak je to napsáno v nadpisu této rubriky :-).  

 

Vojta dokončuje

Pěkně rozetřít rozkvrdlané "bio" vajíčko, které pro nás snesly slepičky od Růžičků (naši sousedé a kamarádi). 

 

 

Vojta dokončuje

Vojta je pečlivý kluk, a nevynechá ani kousíček, odvedená práce je dokonalá :-).

 

 

Vojta připravuje jablkový štrůdl.

Jeden závin je hotový, druhý bude za chviličku, Vojta to ještě urovná, zabalí a omašluje a šup s tím do trouby.

Myslím, že jste si všimli té dívčí kuchařské zátěry, tak ta je v naší rodině dědičná. Pomáhal jsem v ní mamince já (Jiří), moje sestra Denisa, náš Dan a nyní ji podědil Vojta.

 

Přeji Vám dobrou chuť.

Jiří

 

 

Pokud nám chcete k tomuto příspěvku něco napsat tak pište na: klimes@reality1788.cz